Inilah Foto Wanita Jelita Yang Dikatakan Bakal Isteri Hafiz Hamidun, Wow Cantiknya!! Semoga Berkekalan Hendaknya..Aamiin..


Inikah Bakal Isteri Hafiz Hamidun?

Hafiz Hamidun ada emmbuat pengumuman bahawa beliau bakal menamatkan zaman bujangnya tak lama lagi.

Kata Hafiz hamidun, wanita yang bakal dikahwininya itu merupakan seorang ibu tunggal anak satu. Pernikahan bakal diadakan pada bulan Mei depan dan majlis pernikahan beliau akan diadakan sebelum tibanya bulan Ramadhan.

Namun sehingga kini, Hafiz Hamidun masih belum bersedia untuk mendedahkan identiti wanita yang bakal menjadi isterinya. Namun, menurut satu sumber, bakal isteri Hafiz bukanlah calang-calang orangnya. Wanita itu seorang yang agak terkenal.

Wanita itu ialah Joy Revfa Sofia, seorang ushawan kosmetik yang berjaya dan terkenal. Nama wanita ini menjadi perhatian kerana mereka berdua menggunakan hashtag yang sama ketika mengumumkan tarikh pernikahan masing-masing.

Malah info yang diumumkan kedua-dua pihak memang sama.

Ini foto pengumuman mereka berdua:Joy merupakan pengasas kepada produk Merve Group Holdings Berhad yang menjual produk kosmetik.

Menguatkan lagi dakwaan beliau adalah bakal isteri Hafiz, Joy didalam biodatanya turut mengakui beliau adalah seorang ibu tunggal satu orang anak.

Memang jelita bakal isteri Hafiz ini.

Jom lihat beberapa keping gambar Joy:
Sumber : berita memey

No comments

Powered by Blogger.