Sayu : Sayang ibu cepat lah sedar .. Ayah dah terlantar 3 tahun kini Daniel di ICU pula parah di langgar (6Gambar)

Kuala Terengganu : Seorang kanak-kanak 3tahun parah di langgar kereta pada jumaat lalu, Daniel kini di ICU masih bertarung nyawa impak kemalangan tersebut adik Daniel mengalami keretakan pada tempurung kepala dan muka nya membengkak kini berada dalam keadaan kritikal.

Ini serba sedikit info dari sahabat baik ibu Danial yang diberi oleh Fitri Damia."Assalamualaikum....ang adik Daniel. Dr apa yg fitri tau adik Daniel memerlukan bantuan oksigen. Tempurung retak. Dan mukanya membengkak. Agak kritikal.
Fitri mendapat tahu yg ayah Daniel kene stroke 3tahun lebih. Mak dia x keje. Mengharapkn bantuan dan duit simpanan.
Daniel merupakan anak yg bongsu dr 3beradik. Dan masih bersekolah. 
Dengan keadaan Adik Daniel sebegini. Kita sebagai saudara islam....apakata kita sama2 bantu keluarga ini. Dengan menghulurkan bantuan dr segi apapun. 

Semoga dapat meringankan sedikit bebanan mereka. Atas desakan saya sendiri meminta no acc ibu Daniel dr ahli keluarga terdekat mereka... "
saya sertakan no acc ibu Daniel...
Rohaya bte Sulong
11103-29-84498761-9( BANK BSN)

semoga Adik Daniel cepat sedar dan sembuh ya sayang...
MAAF YA....SAYA MOHON...
JGN TANYA NO TEL ATAU ALAMAT KELUARGA ADIK DANIEL...ADA PIHAK YG TAK BERTANGGUNGJAWAP PROMOT BARANG UNTUK AYAH ADIK DANIEL DAN MCM2 LAGI...
TOLONG....SAYA MERAYU....JANGAN TANYA. ATAU YG KENAL PEWARIS. JANGAN BAGITAU.
ADIK DANIEL MASIH DLM ICU....TAK BOLEH MELAWAT. NANTI APA2 SAYA AKAN BTAU YA...T.KASIH.


Sungguh besar dugaan buat ibu Daniel, suami nya bapa kedapa Daniel sudah 3 tahun terlantar dikatil akibat stroke, kini Daniel pula terlantar di Icu, semoga ibu ini tabah.

Punca sebenar adik Daniel parah dilanggar masih disiasat oleh pihak berwajib, semoga adik Daniel terus kuat dan cepat sembuh.

No comments

Powered by Blogger.