Sayu : Rehat lah dengan tenang sayang .. Ini detik terakhir Isteri Ustaz (4Gambar)


Muar : Ajal dan maut semuanya ketentuan yang maha esa, mati itu pasti cuma cara nya sahaja berbeza.

Semoga Ustaz tabah atas kehilangan isteri tersayang .. ini detik dan saat perpisahan Ustaz bersama isteri tersayang yang amat meyentuh hati.


Insyirah kehilangan ibu tersayang 

" Ketika saya membaca Surah Ar-Ra'du sebentar tadi, Siti Hajjar Hassan meminta didudukkan di atas katilnya dekat Bilik Rawatan Rapi Wad 10 di sini. Beliau meminta saya mengusap pada bahagian belakang dan bahagian dadanya dengan tangan saya sendiri. Selepas disapu Young Living Essential Oils "Lemon Grass" dan "Immu Power" pemberian Kak Nashita Md Noor sekeluarga dua hari lepas, isteri muda cantik jelita menjamah air putih hampir setengah botol juga. Bertenaga Mak Mertua saya memerhati di sebelah. Siti Hajjar kemudiannya pegang tangan saya dan cakap "Sabar". Saya buat-buat senyum gembira tapi tak jadi. Ayah #InsyirahSolehah yang kata serba boleh nampak macam hilang punca. Semoga bulan terus mengambang, agar sudi menyinar padang permainan bintang-bintang. Amin. " 

Untuk mengetahui apa yang berlaku boleh baca entry blog kami yang sebelum ini, salam takziah dari kami semoga dipermudahkan segala urusan Ustaz. Al fatihah 


No comments

Powered by Blogger.