Sayu : Semoga tenang di sana SAYANG.. minat mu pada motosikal hingga akhir HAYAT (10Gambar)

Jertih : Semoga isteri ini tabah apa yang menimpa arwah suaminya, minat mendalam arwah suami pada motosikal dibawa oleh nya hingga akhir hayat diri nya.
Seorang pemilik kedai aksesori motosikal " NITE RIDER " yang amat di kenali di Kota Bharu meninggal dunia selepas terlibat dalam kemalangan di Jertih semasa perjalanan pulang daripada Penarik, Terengganu.
Mangsa yang dikenali dengan nama Safwan Akmal atau 'Kuma' Nite Ride menunggang motosikal jenis RXZ bersama rakan-rakan.
Dalam kemalangan terbabit mangsa dan seorang lagi rakan yang menunggang motosikal berasingan telah terlibat kemalangan yang menyebabkan mangsa maut dan rakan nya cedera.


Ku ma nama arwah tidak asing lagi dalam bidang permotoran di Kelantan dan Terengganu beliau banyak terlibat dalam menjual aksesori motosikal seperti halmet dan segala aksesori berkaitan motosikal RXZ.
Kehilangan arwah amat dirasai oleh pelanggan nya dan juga rakan-rakan nya arwah meninggal kan isteri dan 2 orang anak yang masih kecil.
Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib jenazah telah di hantar ke Hospital Besar Jertih untuk tindakan selanjutnya.
Sama-sama kita sedekah kan Al-Fatihah untuk arwah. Semoga arwah ditempatkn di kalangan orang yang beriman.
Salam takziah untuk keluarga arwah terutama isteri arwah dan anak-anak yang masih kecil seorang lagi mangsa yang terlibat kemalangan pada malam itu ialah Wan Helmi Rani kini dirawat di Hospital Besar Jertih semoga cepat sembuh Amin.

No comments

Powered by Blogger.