Sayu : Selamat jalan kakak ..Selepas bertarung nyawa akibat kemalangan akhir nya kakak pergi (5Gambar)

Seberang Jaya : Mangsa kemalangan diHighway jawi-Tambun pada pagi tadi baru sahaja menghembuskan nafas yang terakhir di hospital seberang jaya Pualau Pinang.

Noriza Husna Binti Mohd Khan meninggal dunia di Hospital selepas beberapa jam bertarung nyawa, ini luahan sayu adik arwah Amirul Khan atas permergian kakak tersayang.


Semua orang akan diuji tuhan, semua orang akan merasai kehilangan. Kesakitan kehilangan orang tersayang. Yang selalu disisi, dihati dan menemani jiwa hari hari. Namun bila sampainya hari tuhan ambil dia semula. Kita akan rasa satu dentuman halilintar yang memecah gunung ganang. Di petang Jumaat tadj kekanda tercinta telah pergi menghadap ilahi jam 6:50 petang tadi, Noriza Husna Husna SitiAngie . Redha dengan pemergiannya. Sudah tiba ajalnya. Selama dengan arwah, terlalu banyak senda, tawa. Mohon doa sahabat-sahabat yang mengenalinya sama ada di luar atau di laman Facebook mendoakan dan luangkan sedikit masa untuk sedekahkan al-Fatihah. Semoga rohnya dicucuri rahmat Allah azza Wajalla dan ditempatkan di kalangan para solehin, siddiqin.- Amirul Khan

Semoga amirul dan keluarga tabah dengan apa yang berlaku mungkin ini sudah ajal arwah.

JENAZAH AKAN DIKEBUMIKAN PADA JAM 11.00PAGI DI TANAH PERKUBURAN ISLAM MASJID SG ACHEH. Al fatihah

No comments

Powered by Blogger.