Sayu : Ya Allah idah dijemput ilahi dengan tragis .. maut dalam mesin bancuhan tepung (5Gambar)

Johor Bahru : Tak sangka arwah pergi secepat ini.. macam baru semlam kita duduk makan durian sama -sama begurau, Sedih,terkejut semua ada... Smoga arwah idah di tempat kan dikalangan orang beriman. kata sahabatnya Norita.
Harian metro melaporkan Seorang wanita pekerja kilang maut akibat tersepit dalam mesin pembancuh tepung di tempat kerjanya di Jalan Sri Wangi, Taman Perindustrian Desa Plentong, Bandar Baru Permas Jaya di sini, hari ini.
Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan Asisten Superintendan Sulaiman Salleh berkata kejadian berlaku pada 12.43 tengah hari ketika mangsa yang dikenali sebagai Noridah Nazir, 42, sedang melakukan kerja rutinnya sebagai penjaga mesin bancuh tepung itu,Tangan kanan mangsa dipercayai termasuk ke dalam mesin bancuhan itu sehingga menyebabkan badannya juga tertarik ke dalam.
"Mangsa mati serta-merta di tempat kejadian dan polis tidak menjumpai apa-apa kesan yang menjurus kepada perbuatan jenayah," katanya dalam kenyataan di sini, malam ini.
Bagaimanapun, Sulaiman berkata siasatan masih diteruskan dan mayat dihantar ke Hospital Sultan Ismail di sini untuk bedah siasat. Al fatihah 

No comments

Powered by Blogger.