Sayu : Wajah Ustazah Sakinah didakwa dipukul PU FAIZ dia gelar dirinya mak imam mahadi ? (5Gambar)

HUJAH BELA UTK PU FAIZ YG DIDAKWA MEMUKUL MAK IMAM MAHDI
Ini kah yang di katakan Wanita "Penceramah Bebas" yang di pukul oleh PU Faiz ?
Penceramah bebas kah rupa seperti ini ?

Sedikit Admin kongsikan :
- Perempuan ini sebenarnya yang menceroboh Pondok PU Faiz di Kota Damansara , sejak jam 11 pagi sehingga jam 3 petang pada tarikh kejadian itu berlaku .
- Perempuan ini mengaku akan menjadi ibu Imam Mahdi dan pernah menawarkan khidmat Sex kepada PU Faiz agar PU Faiz menjadi ayah tiri imam Mahdi .
- Perempuan ini mengganggu rumah tangga PU Faiz dgn menhantar msj yang bukan bukan kepada Isteri PU Faiz & PU Faiz sendiri .
- Di Hari kejadian setelah Perempuan "Penceramah Bebas " ini bercerai dengan suaminya di Besut Terengganu , dia datang menceroboh Asrama Pelajar Lelaki Pondok milik PU Faiz & Cuba menggoda PU Faiz dgn berkelakuan dan berpakaian tidak senonoh
( Mengikut saksi yang melihat , perempuan ini cuba memeluk PU Faiz )
- Sebenarnya Ayat akhbar yg menyatakan PU Faiz memukul Wanita "Penceramah Bebas" itu tidak tepat pada pendapat Admin , ayat yang lebih tepat ialah PU Faiz mempertahankan dirinya dari di peluk oleh "Penceramah Bebas" tersebut , Admin sangat mengenali PU Faiz , tak pernah PU Faiz bertindak ganas atas mana mana orang apatah lagi PEREMPUAN, kalau anda tak percaya silakan tanya isteri PU Faiz . Kalau dengan murid muridnya sahaja beliau jarang sangat merotan bahkan banyak beliau menghukum dgn kerja bersih asrama atas kesalahan kesalahan diorang . Tidak logik PU Faiz bertindak begitu tanpa sebab yang munasabah .
- Mengikut kata kata PU Faiz yg Admin dgr kan tadi , "Penceramah Bebas" tu juga akan di hadapkan ke Mahkmah atas tuduhan Menceroboh Pondok Ustaz PU Faiz Raudhoh Sufiyyah Sunniyyah Salafiyyah - Pondok Rumi Sufi Jawi
Adakah ini wanita yang di katakan "Penceramah Bebas " atau perempuan ini sebenarnya tidak waras ?
Terserah kepada anda .
Apa apapun Admin mendoakan PU Faiz selamat dan kalian tidak perlu mentohmah apa apa kerana kes belum bicara , jauh lagi dengan hukuman yang belum di jatuhkan .
-Admin (copypaste)
Dalam pada itu Harian Metro melaporkan : 
Petaling Jaya : Bekas naib juara program Pencetus Ummah (PU) musim kedua, Ahmad Faiz Faizuddin Rosli atau lebih dikenali sebagai PU Faiz, didakwa di Mahkamah Majistret di sini, hari ini, atas tuduhan menyebabkan kecederaan terhadap seorang penceramah wanita di sekolah tahfiz di Kota Damansara, dua bulan lalu.
Bagaimanapun, tertuduh, PU Faiz, 27, mengaku tidak bersalah sebaik pertuduhan dibacakan terhadapnya di hadapan Majistret Datin Fadzlin Suraya Mohd Suah.
Mengikut pertuduhan, dia didakwa mendatangkan kecederaan terhadap Nurul Intan Sakinah, 29, atas sebab kemarahan.
Dia didakwa melakukan perbuatan itu di pondok Rumi Sufi Jawi, Nombor 14-3, Tingkat 2, Seksyen 8/4, Seksyen 8, Kota Damansara, jam 2.30 petangpada 26 September lalu.
Dakwaan kes dilakukan mengikut Seksyen 335 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum empat tahun atau denda maksimum RM4,000 atau kedua- duanya, jika disabit kesalahan.
Mahkamah membenarkan tertuduh diikat jamin RM5,000 dengan seorang penjamin dan menetapkan 7 Disember ini sebagai sebutan semula kes.

No comments

Powered by Blogger.