Sayu : Surat untuk Cik Nurul Ain Jururawat HSA terlibat insiden kebakaran .. apa khabar dia kini ? (8Gambar)

Johor Bahru : Nama nya dan sahabat-sahabat menjadi sebutan kerana sanggup menggadai nya demi selamatkan pesakit ketika insiden kebakaran di Wad ICU HSA yang lalu.
Dia kini dikenali kisah nya telah menjadi VIRAL namun apa khabar diri nya kini selepas insiden itu, kami di blog ini cuba memberi info terkini mengenai Nurul Ain.
Ain kini dikenali mempunyai ramai peminat yang amat kagum dengan keberanian beliau ramai yang mendoakan semoga ain terus diberi kesihatan untuk terus bertugas kepada masyarakat.

Sepucuk surat telah dikongsi ain dari seorang peminat nya, bukan lah surat cinta tetapi surat yang mendoakan agar ain cepat sembuh dan kembali sihat, surat ini khabar nya ditulis oleh seorang kanak-kanak perempuan, ramai yang sayang pada Ain.
Melalui komen Ain di laman sosial nya dia kini telah sihat namun tidak tahu sejauh mana status kesihatan diri nya mungkin air masih terus mendapatkan rawatan tidak lah kita pasti sama-sama kita doa kan agar Ain terus kuat seperti mana isi surat yang diterima Ain.
Kisah Ain dan tugas nya tidak boleh dipertikai kan dalam membantu memberi rawatan di tempat nya bertugas ini lah ini Nurul Ain Syawqah Wardiah yang gambar nya kini telah viral di laman sosial.
Beliau merupakan salah seorang Staf di HSA yang ditimpa malang dalam insiden kebakaran pagi tadi di Wad ICU HSA.
Rata-rata nitizen di media sosial mendoakan kesihatan jururawat ini yang sanggup mengadai nyawa nya demi tugas akhir nya dia juga turut ditimpa musibah.

No comments

Powered by Blogger.