Sayu : Bantu saya kesan individu langgar lari suami saya hingga maut 04.10.16 yang lalu (4Gambar)

Seorang wanita dan juga ibu kepada 4 anak merayau sesiapa sahaja yang dapat membantu nya mengesan individu yang melanggar motosikal yang dinaiki suaminya sehingga suami nya terbunuh dalam kemalangan itu.

Melalui laman sosial nya wanita ini memohon rakan-rakan arwah suamainya membantu mengesan pihak yang bertanggung jawab langgar dan lari sehingga suaminya maut. ini luahan nya dilaman sosialnya.

" Salam buat rakan2 arwah dan semua yg melewati coretan ini.sy ingin memohon ihsan daripada anda untuk membantu usaha mencari individu bertangubgjawab dalam kemalangan maut yg meragut nyawa arwah pada 4.10.16, jam Lebih kurang 7.45pagi di laluan sepang/Salak sebelum enstek di selekoh S berhampiran Dgn kuil, Mana2 yg mempunyai foto sewaktu dan selepas kejadian diharap dapat anjurkan kesini untuk membantu. Difahamkan arwah adalah mangsa langgar lari. Memang dia telah pergi namun biarlah pemergiannya terbela. Ini juga akan menjadi pengajaran utk pelaku yg mungkin.#silashare....."  - Puan Hazanisa

Suami nya meninggal dunia pada 04.10.16 yang lalu akibat impak kemalangan tersebut semoga sesiapa sahaja yang ada ditempat kejadian mempunyai foto atau sebarang bukti sama-sama kita bantu Puan Hasaniza.. Al fatihah salam takziah. 

No comments

Powered by Blogger.